Kjøpe Bitcoin lokalt vs online: Hvilken Bitcoin of America-metode er best for deg?

Med en ny stimulansjekk som er forfalt, er det nå på tide å begynne å tenke på din økonomiske fremtid, med muligheten til å kjøpe bitcoin i en tid da mange mennesker spår den fortsatte økningen i verdien. Du har kanskje allerede sett en Bitcoin of America-minibank i en lokal butikk og blitt imponert over deres bekvemmelighet, eller snakket med en lokal butikkinnehaver om å kjøpe bitcoin ved hjelp av den praktiske bitcoin-tablettjenesten. Alternativt kan det være lurt å kjøpe bitcoin eller Litecoin online via Bitcoin of America online handelsplattform fra komforten på smarttelefonen eller datamaskinen.

Kjøpe fra en bitcoin-minibank eller nettbrettplassering

En viktig fordel ved å bruke en bitcoin-minibank er at den gjør det mulig for folk å kjøpe kryptovaluta på en praktisk måte. Som et resultat imøtekommer disse spesialiserte minibankene folk som kanskje ikke har en vanlig bankkonto, og folk som akkurat har kommet i gang med krypto som ikke vil lære om de tekniske inn og utgangene til online-børser, men som setter pris på personvernet og sikkerheten som BTM tilbyr når du kjøper bitcoin eller litecoin.

Mens børser som Coinbase og Genesis får overskrifter på sosiale medier, kan det være en lang prosess å bli satt opp og deretter foreta en bitcoin-transaksjon ved hjelp av en online-børs. Til sammenligning er bitcoin-minibanker (BTM) satt opp slik at du kan kjøpe bitcoin eller litecoin akkurat der og da på stedet. En del av denne attraksjonen er at prosessen med å få bitcoin til lommeboken også er grei. Ved å skanne den mobile lommeboken din når du foretar et minibankjøp, betyr det at du unngår den vanlige feilen ved å oppgi feil lommebokadresse.

Tabletter mot minibanker:

I tråd med den tradisjonelle minibankopplevelsen bestemmer du hvor mye bitcoin du vil kjøpe, og du har kontroll over hvor mye du setter inn. Det er det samme med å kjøpe over disk ved hjelp av et nettbrett, men med den ekstra fordelen av å ha en menneskelig assistent for å ta kontanter og bekrefte at bitcoin har blitt sendt til kryptolommeboken din. Både bitcoin-minibank og reseptfrie nettbrettkjøp gir deg kontroll, og minimerer innsatsen, slik at du får den investeringen du vil når du vil ha den. Nettbrettprogrammet legger imidlertid til det ekstra letthetsnivået, i motsetning til bitcoin-minibanken er det ikke nødvendig å forstå hvordan du bruker nettbrettet, butikkassistenten gjør den jobben og svarer på spørsmål du måtte ha. Mens mange mennesker er interessert i kryptovaluta og ønsker å dyppe tåen i vannet, kan teknologien, enten online eller i form av en minibank, være å sette av. Så å ha noen som går deg gjennom prosessen, og hjelpe deg med å forstå lommeboken og adresseprosessen for kjøp, er en fin måte å kjøpe din første bitcoin eller litecoin trygt og sikkert, med kvalitetssikring at hele prosessen er støttet av Bitcoin of America .

Kjøpe med bankoverføring

Et tredje alternativ for kjøp av kryptovaluta er å bruke bankoverføring gjennom en konto i Bitcoin of America-børsen. Fordelen med bankoverføring for innkjøp er spesielt godt egnet for den erfarne investoren, som ønsker å kunne gjøre store volumkjøp for en mer konkurransedyktig avgift sammenlignet med å bruke minibank eller nettbrett i butikken. Hvis du også kjøper hjemme eller på kontoret ditt gjennom sentralen, får du tid og privatliv som kreves ved større kjøp, og dessuten fullføres kjøpsprosessen samme dag.

Det er også verdt å merke seg at bytteveien for innkjøp gir et ekstra trygghetsnivå for kundene, da det er en der virksomheten har investert mye tid og krefter på å få det riktig for å sikre sin fullstendige BSA / AML-klage. Som grunnleggeren av Bitcoin of America, sa Sonny Meraban i California Business Journal nylig: „Vi har et av de sterkeste compliance-programmene, om ikke de sterkeste“. Bitcoin of America er en registrert Money Service-virksomhet i US Department of Treasury og opererer i samsvar med alle føderale og statlige lover.

For en trinnvis guide for å kjøpe Bitcoin via bankoverføring, besøk Bitcoin of America-nettstedet. Ledninger tillater større volumhandel enn minibanker.