Engelinvestor Balaji Srinivasan deler en krypto-investeringsstrategi som nybegynnere kan bruke til å bygge sin portefølje.

I et intervju på Real Vision Finance sier den tidligere Coinbase CTO at den beste måten å lære å investere i krypto er å komme i gang med Bitcoin.

„Hvis du ikke vet hva du gjør i rommet ennå, kjøp BTC og lær. De fleste mennesker vil kjøpe BTC på Coinbase. Så får de en lommebok, de leker med den for å fordype seg i samfunnet, de vil utvikle sine egne teser om den. „

Srinivasan forklarer hvorfor han refererer til Bitcoin Billionaire som lingua of the crypto Babel.

“Alle, uansett kryptosubkultur, kjenner og respekterer BTC. Hvis du er Ethereum eller er i EOS, eller du er i Zcash, eller du er i Cosmos eller hva som helst, er BTC bare en slags den universelle typen nevner. “

Srinivasan sier også at investorer ikke vil gå galt ved å ha kongemynten, men bemerker at det er andre viktige prosjekter å utforske.

“Hvis du vil gå lenger, avhenger det av oppgaven din og hvordan du utforsker rommet. Hvis du for eksempel er veldig interessert i personvern, er det interessant å se på Zcash. Hvis du er interessert i programbygging fra utviklerne – og ikke bare Zcash, men andre zkSNARKs-relaterte ting (null kunnskapssikkerhet), Grin … Noen fantastiske ting skjer der når det gjelder personvernbevarende beregninger – veldig viktig, ærlig talt , for hvor internett skal …

En annen vinkel, hvis du bryr deg om økonomi, er å komme inn i Ethereum og DeFi (desentralisert finansiering), hvor hvert eneste finansielle instrument blir gjenoppbygget i kjeden fra derivater til aksjer og obligasjoner og hva du har, og du kan i utgangspunktet sette opp en Bloomberg-terminal hvor som helst fra datamaskinen din uten en Bloomberg-terminalavgift.

Og det er sinnssykt verdifullt og interessant fordi det som kommer til å skje er, akkurat som Twitter, hvor mange mennesker som var journalister i 1995 mot å legge ut på nettet innen 2015? Det gikk fra noen få tusen mennesker til hundrevis av millioner mennesker som postet på nettet. På samme måte, hvis internett forvandlet verden til utgivere, vil crypto gjøre verden til investorer og finansfolk. Hvis du er interessert i det, er Ethereum og DeFi og alle de nye protokollene som er relatert til det interessante. . ”

På toppen av personvern og økonomi påpeker Srinivasan at investorer bør se på andre interessante sektorer som de kan investere i og legge til i kryptoporteføljen.

“Så hva slags teknologier jeg er interessert i er de som utfyller BTC der BTC er et digitalt gull. Jeg føler ikke at det er truet, men jeg tror vi også trenger et digitalt banksystem. Vi trenger private mynter. Jeg tror vi for eksempel trenger streaming av video og sensurerbare meldinger og alt dette annet, ikke sant? Og jeg tror at krypto vil være en massiv komponent av det, selv om det tar 5, 10, 15 år for det hele å bygge seg ut. „