Bitcoin nyt nousee lähemmäs 42 000 dollaria voittamalla omat aikaisemmat ennätyksensä

Huolimatta voitoista ja Bitcoinin hinnan jatkuvasta noususta, monet kriitikot ennakoivat tämän “kuplan” mahdollisen puhkeamisen.

Bitcoin (BTC) on edelleen ilahduttanut sijoittajia, kun se on noussut 41 000 dollarin hintamerkin, uuden kaikkien aikojen korkeimman ja voittamalla omat aikaisemmat ennätyksensä

Mukaan CoinMarketCapille yksi Bitcoin on nyt kirjoitushetkellä jopa 41934 dollaria ja edustaa yli 8,7%: n voittoa viimeisten 24 tunnin aikana.

Bitcoin ilahduttaa edelleen sekä haltijoita että uusia sijoittajia, koska ilmeiset hintavoitot ovat synonyymi voitolle, etenkin niille, jotka ovat ottaneet kannan kolikon kanssa aikaisemmin. Vuonna 2020 tapahtunut ralli johtui pääosin maailman parhaista instituutioista, jotka ostivat kolikon, kun taas nykyinen ralli johtuu yksityissijoittajien ostojen kasvusta, jotka pelkäävät menettävän tämän nykyisen härkäajon.

Huolimatta voitoista ja Bitcoinin hinnan jatkuvasta noususta, monet kriitikot ennakoivat potentiaalisen kuplan merkitsemänsä kasvun puhkeamisen. Hintakorjauksen ennakointi ei kuitenkaan ole estänyt uusia sijoittajia, eikä se ole herättänyt vanhoja myymään kertyneitä voittoja, mikä voi nopeasti seurata näiden kriitikoiden ennustuksia.

Vähittäissijoittajien vaikutus Bitcoin-hintojen nousuun uusiin ennätyksiin

Epäilemättä suurin osa liikkeessä olevasta BTC: stä on alle 5%: n sijoittajista, jotka ovat ottaneet kannan Bitcoinissa. Vaikka suurin osa 5%: sta sisältää institutionaalisia käyttöönottajia ja erittäin varakkaita yksittäisiä sijoittajia, vähittäiskaupan keskittyneiden kryptovaluuttapörssien tiedot paljastavat, että yksityissijoittajat auttoivat nostamaan Bitcoinin hintaa merkittävästi yli 41000 dollarin vertailuarvon

Revolut sovellus kertoi rekisteröivänsä noin 300 000 uutta kryptovaluutta-asiakasta viimeisten 30 päivän aikana, kun bitcoin testasi uusia ja korkeampia hintatasoja ja eToro totesi, että sillä oli tammikuun 4. päivänä 61% enemmän ainutlaatuisia bitcoin-haltijoita kuin vuotta aiemmin, ja 49% enemmän ainutlaatuiset eetterin haltijat, toinen virtuaalivaluutta mukaan CNBC: n raporttiin.

Kun markkinat näyttävät olevan täynnä, analyytikot uskovat, että vaikka hintakorjaus olisi tällä hetkellä, bitcoinin yleinen trendi on nouseva.

„Volatiliteettia tulee olemaan, mikä on luonnollista nähtyjen voittojen jälkeen, mutta pitkän aikavälin trendi on selvä“, markkinoiden analyytikko Simon Peters eToro, kertoi CNBC. „Salaus on siirtymässä valtavirtaan, ja yhä useammat sijoittajat lisäävät altistumista.“

Mutta odotettaessa, kun tämä volatiliteetti työntää Bitcoinin hinnan alle nykyisen tuen, joka on asetettu 41 000 dollariin, salauspallo ennakoi kuinka korkealle tämä härkäajo nousee.